Bröllop & Dop

Bröllop med bröllopsfest

Cedergrenska Tornet är en av Stockholms mest romantiska platser för bröllop

Tänk er att det är helg, bröllopsfesten börjar då gästerna kommer med båt till hamnen där de avnjutit en drink och lite tilltugg ombord. Efter en kort promenad genom parken rör de sig upp mot Tornet och festen kan börja.

Cedergrenska Tornet är som skapat för ett magiskt bröllop. Det har stått här i mer än 100 år och har under årens lopp haft förmånen att hålla åtskilliga bröllop. Vi erbjuder vackra miljöer för unika bröllop, stora som små. Varför inte hålla er vigselceremoni på vår magnifika takterrass med utsikt över nästan hela Stockholm? Samla gästerna dagen efter för en gemensam brunch med presentöppning.

Hitta inspiration till er magiska dag

Dop eller namngivningsmottagning

Skapa minnen för livet med dop eller namngvningsmottagning på Cedergrenska tornet

Dop eller namngivningsmottagning på Cedergrenska Tornet är en minnesvärd tillställning. Ni välkomnas till vackra dukade salonger som iordningställts just för ert sällskap. Välj om ni vill ha en sittande eller stående mottagning, kanske en buffé med dukade bord eller en mingelmottagning.

Under sommaren kan ceremonin ges uppe på vår vackra takterrass med nära och kära närvarande, med följande mottagning i vår anrika Riddarsal. 

Hitta inspiration till er magiska dag

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Cedergrenska Tornet,
Festvåning & konferensanläggning

Kungsvägen 2
18279 Stocksund