Brunch

Välkommen på Brunch på Cedergrenska Tornet!

Älskar du också brunch? Då har vi glada nyheter – vi har lanserat ett helt nytt brunchkoncept med olika spännande teman! Bjud med dig älsklingen, kompisgänget eller hela familjen och njut av vällagad mat och god dryck i vår vackra, historiska miljö. Under hela oktober kör vi amerikans brunch på våra gästers begäran!

Teman & Datum

  • 19 November            American Buffé


  • Tid: Ankomst mellan 12.00-15.00

Enbart förbokade sällskap. Bokning sker via nedan bokningslänk

Vi bjuder på underhållning för de små!
Förälder? Då har vi glada nyheter! Vår magiker är på plats för att underhålla barnen på alla möjliga sätt – Det finns dessutom ett skrin inmurat i på ett hemligt ställe i Tornet som barnen kan gå på jakt efter – om de är sugna på äventyr, vill säga!

Priser
Vuxen: 445 :-  ink välkomstdrink och en goodiebag per sällskap

Barn 3-12 år: 250 :-
Barn 0-3 år äter gratis

 

Brunch

American buffé

Under oktober har vi Amerikanst tema

Samla familjen, slå er ner och njut av en härlig amerikansk brunch. På buffén hittar ni bland sliders, milkshakes, american pankakes och mycket mer! Självklart hittar du även ett stort urval av läskande dryck på menyn. I priset ingår välkomstdryck och goodie bag.


OBS – enbart förbokade sällskap. 

Brunch

Italiensk Gårdsfest

Älskar du det italienska köket lika mycket som vi? Njut av italienska delikatesser såsom caprese, pansanekla, putanescha, polenta och så klart – smakrika italienska ostar. Självklart hittar du även ett stort urval av läskande dryck på menyn.

OBS – enbart förbokade sällskap. Datum ännu inte satt

Cedergrenska Tornet,
Festvåning & konferensanläggning

Kungsvägen 2
18279 Stocksund