Brunch

Välkommen på Brunch på Cedergrenska Tornet!

Älskar du också brunch? Då har vi glada nyheter – vi har lanserat ett helt nytt brunchkoncept med olika spännande teman! Bjud med dig älsklingen, kompisgänget eller hela familjen och njut av vällagad mat och god dryck i vår vackra, historiska miljö.

Teman & Datum

  • 11 Februari               Saturday Roast

  • 25 Februari               American Buffé

  • 11 Mars                    Italiensk Gårdsfest 

  • 25 Mars                    Saturday Roast

  • 8 April                        Italiensk Gårdsfest

    Tid:
    kl 12.00-15.00

Enbart förbokade sällskap. Bokning sker via: info@cedergrenskatornet.se

 

Vi bjuder på underhållning för de små!
Förälder? Då har vi glada nyheter! Toko Magician är på plats för att underhålla barnen på alla möjliga sätt – han är nämligen jonglör, gymnast och MAGIKER! Det finns dessutom ett skrin inmurat i på ett hemligt ställe i Tornet som barnen kan gå på jakt efter – om de är sugna på äventyr, vill säga!

Priser
Vuxen: 445 :- 

Barn 3-12 år: 250 :-
Barn 0-3 år äter gratis

 

Brunch

Saturday Roast

I februari lanserar vi Cedergrenskas brunchkoncept med olika spännande teman. Lördagen den 11/2 och 25/3 är temat SATURDAY ROAST!

Samla familjen, slå er ner och njut av den oemotståndliga söndagsmiddagen som får brittiska familjer att längta till veckans sista dag. På menyn står en tvårätters med en sagolik stekklassisk yorkshire pudding och smakrika chutneys som serveras till bordet och delas – precis som det ska vara – som en klassisk, brittisk söndagsmiddag! Självklart hittar du även ett stort urval av läskande dryck på menyn. Festmåltiden avrundas med engelska godsaker såsom läcker citronmarrängpaj.


OBS – enbart förbokade sällskap. Bokning sker via info@cedergrenskatornet.se

Brunch

American Brunch

Lördagen den 25/2 kl 12-15 dukar vi upp en smarrig amerikansk brunch som kommer få smaklökarna att dansa (mini hamburgare och freaky shakes, någon?!)

Ta med dig kompisgänget eller familjen och spendera några minnesvärda timmar i vår sju våningar pampiga, röda tegelbyggnad, omgiven av magisk natur.

OBS – enbart förbokade sällskap. Bokning sker via info@cedergrenskatornet.se

Brunch

Italiensk Gårdsfest

Älskar du det italienska köket lika mycket som vi? Då har vi glada nyheter! Lördagen den 11 mars och lördagen den 8 april dukar vi upp en oemotståndlig brunch i våra vackra lokaler. Njut av italienska delikatesser såsom caprese, pansanekla, putanescha, polenta och så klart – smakrika italienska ostar. Självklart hittar du även ett stort urval av läskande dryck på menyn.

OBS – enbart förbokade sällskap. Bokning sker via info@cedergrenskatornet.se.

Cedergrenska Tornet,
Festvåning & konferensanläggning

Kungsvägen 2
18279 Stocksund