Burlesk, Bubblor & Bakelser

Under Mars och April bjuder vi in  till ett fabulöst event för att piffa upp en regngrå vårvinterdag. Vi på tornet har bjudit in burleskdrottningen Miss Diamond och hennes Diamonds in the Rough för en dekadent eftermiddag i det flotta tornet. Det bjuds på mingel och burleskshow, söta bakelser, ljuvliga bubblor och smäktande toner från vår DJ Bea Szenfeld.

Sätt på dig en glitterstass, ta med dina vänninor och ta en välförtjänt paus från verkligheten. Lite glitter och glamour har väl aldrig skadat någon?

Burlesk

Burlesk är en klassisk form av varitéunderhållning. Det är glamour med twist, det är oväntat, kittlande och humoristiskt. Shower som Cabaret och Moulin Rouge är sinnesbilderna och fjädrar och paljetter rekvisitan.
Efter showen finns chansen att testa en dansklass i burlesk för den som vill.

Bakelser & Bubbel

Dessa två ingredienser kan piffa upp vilken tråkig dag som helst och behöver väl ingen närmare presentation?

Förutom Bubbel har vi även tagit fram specialdrinkar till förmånliga priser inspirerade av våra Showgirls dagen till ära, vad sägs till exempel om en ”Sparkling Diamond”?

Miss Diamond + Bea Szenfeld

Miss Diamond är en internationell burleskartist som uppträtt världen över i 15 år. Hon dansar bl.a i ett lifesize champagneglas, driver burleskkompaniet Diamonds in the Rough. Till Cedergrenska Tornet har hon med sig Adella Mae och Lexi Nox.

Bea Szenfeld är en internationellt firad designer som främst arbetar i papper. Hon har gjort outfits till bl.a. Lena Ph, Ola Salo och Alice Bah Kuhnke, flaggparaden i Eurovision och är ”Do-it-yourself drottnigen” i God Kväll.

Tillsammans bjuder de på show, vintagehits och guilty pleasure. Tänk dig Frank Sinatra och Benny Goodman tillsammans med Diana Ross och Tom Jones. Och kanske en gammal goding med Björn Skifs eller Lill-Babs?

Datum & Tider

  • Lördagarna den 9 Mars och den 13 April

 

  • Tid: 12.00-15.00

 

Priser


795 :-  I priset ingår 1,5 burlesk show, ett glas bubbel och 2 bakelser per person+ fortsatt fina priser i baren samt en danslektion för de första som bokar

Enbart förbokade sällskap. Bokning sker via nedan bokningslänk

Dansklass på köpet

Dansklass i fjädrar och paljetter

Efter burleskshowen, bubblet och bakelserna får du nu chansen att testa på ett liv i fjädrar och paljetter.

 Miss Diamond bjuder in till en timmes dansklass i burleskens ädla konst. Vi dansar med boor och långa handskar och inga som helst förkunskaper krävs. Lördagen den 9 mars är det till exempel en perfekt uppladdning inkör kvällens final i Melodifestivalen.

Klassen är gratis för de som bokar burleskshowen men det finns endast ett begränsat antal platser så först till kvarn

 

Boor och handskar finns att låna men råkar du besitta ett par egna, ta med.

En dekadent afton

Drinks & Dress a long - The Grate Gatsby

Vi har alla hört talas om sing-a-long, främst när det gäller biofilmer. Nu är det dags för Dress-a-long, fast i barmiljö! Fram med pärlhalsbandet, fransklänningen och smokingen. Putsa galoscherna och fluffa fjädrarna. Kvällens tema är The Great Gatsby och du är inbjuden!

Välkommen till en afton i tornet där vi dricker snygga drinkar, lyssnar på riviga vintagehits, minglar med flotta Showgirls och skålar med the Hostess with the Mostess, Miss Diamond herself.

Drinks

Kvällen till ära blandar våra bartenders dina klassiker men vi bjuder även på specialdrinkar, vad sägs om ”The Sparkling Diamond”?

Dress-a-long

Är du en Daisy? Eller the Great Gatsby himself? Eller har du bara en vansinnigt snygg vintageblåsa i garderoben som får luftas alldeles för sällan? Nu är det dags att ta med den ut på galej!

Inget krav att klä sig som en karaktär ur filmen, men vi behöver alla en dos av eskapism ibland och att få drömma oss bort till en annan tid.  Ta chansen att inspireras av the roaring twenties och klä upp dig för en afton i tornet.

Datum & Tider

Fredagarna den 8 mars och 12 april

  • Tid: kl 19 – 23

Pris

425:- i priset ingår inträde och 2 glas bubbel + fortsatt fina priser i baren

 

Miss Diamond + Bea Szenfeld håller även i trådarna för denna kväll!

Cedergrenska Tornet,
Festvåning & konferensanläggning

Kungsvägen 2
18279 Stocksund